fredag 20. juli 2018

Sommertid på øyen.

Som jeg skrev i forrige innlegg, har jeg ofte en følelse av at vi bor på en gresk ferieøy. Spesielt når sommeren setter inn, strømmer det til med hyttefolk, feriegjester og turister. Både fra fjern og nær. Det er flere på øyen som leier ut leiligheter og hytter på Airbnb så ofte får vi gjester fra Europa. I tillegg har vi gjestebåthavn hvor både norske og utenlandske båter kommer for å bli noen netter.

Store deler av året er øyen fryktelig stille, noe som kan være deilig og frigjørende. Da har man havsuset, fuglelyder og naturen og fryde seg over. Og når sommeren er her, forvandler hele øyen karakter. Plutselig er det barnelek, barnelatter til langt på kveld, masse mennesker på butikken, munter stemning, kafeen, båtliv, musikk, puben, og liv og røre. Det er veldig kjekt å oppleve for oss som bor her. Man ser igjen kjente ansikter fra tidligere sommere, smil, samtaler, strandliv osv.

Pizza på pakkeriet pub og Café!


Denne pizzaen heter Kent Ove:

I morgen er det klart for basaren på øyen. Da strømmer det på med masse folk fra fjern og nær og det blir alltid storslagent.
All ære til velforeningen og andre frivillige som får dette til å skje hvert år. kjempe kjekt. 

Håper vi vinner noe. :D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar