Dette kjenner jeg er litt vanskelig å vende meg til. I dag våknet vi til tomt kjøleskap og frossent brød, og jeg måtte vente til butikken åpnet kl 10 for å handle det mest nødvendige til frokost.
Jeg er enda ikke så flink å storhandle, for jeg blir ofte utmattet halvveis i handelen og ender opp med å gå til kassen uten det jeg trenger. Men dette er vel en øvingssak.
Etter å ha vært bortskjemt med "Adams matkasse", levert på døren med middager, en stund nå, trenger jeg seriøst øving med å lage middagsplaner for minst en uke fremover igjen.
Jeg tenkte å lage en handleliste hvor jeg handler inn basisting og middagsingredienser 2 ganger i måneden og skrive middagslister for gjerne en mnd i strekk.
Er det noen som vil dele sine basisvarer/handlelister/middagslister, så tar jeg gjerne i mot det med takk.
Basisvarer til middagsmat
SvarSlett- ris
- potetstappe
- makaroni/pasta
-bogskinke på boks
- kjøttdeig
- fiskeboller på boks
- poteter
- frysevarer som laksefileet ol.
- hermetikk: mais ol.
- grønnsaksblandinger i poser til å ha i fryseren
- 1kg ost - rifles og fryses i poser til senere bruk
- toro snarkokt risgrøt
- toro supper er jo supre å ha tilgjengelig
- hvitløksbagetter i frysen
- melk
- margarin og olje
- ferske grønnsaker ville jeg handlet nå og da npr det trengs
- hvetemel (slik at du kan lage hjemmelaget brun og hvit saus raskt og enkelt) trenger sukkerkulør til brun saus
- salt og pepper og det krydderet du måtte ønske
- kyllingfileet fryses porsjonsvis
- røkte kjøttpølser
Lista er egentlig ganske lang hvis du vil ha en del mat tilgjengelig.
Hilsen Kristine Fagerland
tusen takk kristine:D
SvarSlett